Geen bosbegraafplaats in Bathmen

De realisatie van een bosbegraafplaats in Bathmen heeft het bij de gemeenteraad van Deventer afgelopen woensdagavond niet gehaald. Een krappe meerderheid stemde in met de motie van VVD om de aanleg op landgoed ‘t Hemeltje bij Bathmen te voorkomen. Er stemden 18 leden stemden voor de motie en 17 tegen.
De tegenstanders hekelden vooral de houding van de stichting IJssellandschap om draagvlak te krijgen van de  omwonenden van het gebied. Daar kreeg de stichting zeven maanden de tijd voor, maar dat lukte dus niet. Het plan kan nog opnieuw worden ingediend , maar heeft dan vooralsnog geen meerderheidssteun.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...