Feestelijke opening nieuwbouw havo/vwo

Op woensdag 13 april vindt de officiële opening plaats van de nieuwbouw havo/vwo van Carmel College Salland aan de Hofstedelaan 4 te Raalte. Op donderdag 14 april vieren de leerlingen groots feest. Het schoolgebouw is ontworpen o.b.v. het vernieuwde onderwijsconcept havo/vwo.

Inmiddels is de school 3 maanden in gebruik. Leerlingen en medewerkers zijn al helemaal vertrouwd met hun nieuwe leer- en werkomgeving. Elk onderwijsteam heeft een eigen plek in de school. In dit domein werken leerlingen en docenten meerdere jaren nauw samen. Deze overzichtelijk leeromgeving zorgt ervoor dat leerlingen gezien en gekend worden. Voor de specials, zoals sport & bewegen, bèta en kunst & cultuur verlaten de leerlingen hun domein. Met het oog op de toekomst is het nieuwe schoolgebouw niet meer voorzien van vaste computers. Alle leerlingen werken met een laptop. De nieuwe school maakt modern en kwalitatief goed onderwijs mogelijk. Het thema van de feestelijke opening is ‘Nieuwsgierigheid en verwondering’. De middag biedt een dynamisch programma voor medewerkers en externe genodigden, met o.a. een presentatie van wetenschapper en filosoof Bas Haring.

Kunstwerk voor de school: Tijdens de opening wordt een bijzonder kunstwerk onthuld dat speciaal is ontworpen voor de school door Studio Dennis Parren uit Eindhoven.

Leerlingenfestival donderdag 14 maart: Donderdagmiddag 14 maart organiseert de school een festival voor leerlingen havo/vwo. Naast verschillende workshops en ludieke sportactiviteiten, treden diverse bands op, onder andere: PPM band, Tricklebolt, Let it Beatles en Rosalie.

SP2016-Carmel-College-5-LowRes SP2016-Carmel-College-12-LowRes SP2016-Carmel-College-1-LowRes

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...