Verdachten aangehouden voor inbraak in bedrijfspand

De politie heeft vrijdag 1 april omstreeks 23.55 uur twee mannen van 43 en 34 jaar oud afkomstig uit Deventer aangehouden in een bedrijfspand aan de Harderwijkerstraat in Deventer. De politie kreeg een melding dat er mogelijk personen aanwezig zouden zijn in het bedrijfspand dat gesloten was.

De politie trof in het pand inderdaad twee mannen aan en een grote tas met inbrekerswerktuigen. Ook waren er diverse koperen leidingen afgeknipt. De mannen zijn op verdenking van inbraak in het bedrijfspand aangehouden en overgebracht naar een arrestantencentrum van de politie, waar zij zijn ingesloten en nader gehoord worden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...