Go Ahead Eagles Voetbaldagen in Deventer

De jaarlijkse GAE Voetbaldagen komen er weer aan! In april kun je bij SV Helios, SV Colmschate ’33 en FC RDC gratis meedoen aan een voetbaltechnisch parcours. Met behulp van de Go Ahead Eagles scorekaart doorloop je de elf onderdelen van het parcours.

Elk onderdeel van het parcours heeft te maken met een positie uit de traditionele 4-3-3 opstelling waarin Go Ahead Eagles speelt. Als je alle elf de onderdelen hebt voltooid, ontvang je bij inlevering van je ingevulde Go Ahead Eagles scorekaart een kleine beloning!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan snel in bij een locatie naar keuze!
– Woensdag 6 april 2016: SV Helios
– Woensdag 13 april 2016: SV Colmschate ‘33
– Woensdag 20 april 2016: FC RDC

De Go Ahead Eagles Voetbaldagen starten om 14.00 uur en duren tot 16.30 uur. Als je op de basisschool zit, kun je deelnemen aan de voetbaldagen. De onderdelen kun je op je eigen tempo langs gaan. Je kunt ervoor kiezen om op één dag mee te doen, maar uiteraard mag je ook op alle drie de voetbaldagen langskomen!

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Salland Sport/interview: Freddy Wolterink zit op z’n plek bij HHZD en verlengd contract

Freddy Wolterink heeft zijn contract verlengd bij HHZD. Ook volgend seizoen traint ...