Optreden Vieze Jack en Spetterende vuurwerkshow Deventer Paaskermis

Het laatste weekend van de Deventer Paaskermis sluiten wij weer goed af! Op zaterdag 2 april valt er nog genoeg te beleven. Op zondag 3 april kun je van 14 uur tot 23 uur je voor het laatst dit jaar nog genieten van alle attracties op de Deventer Paaskermis!

Optreden Vieze Jack: Op zaterdag 2 april om 21 uur zal Vieze Jack een feestelijk optreden verzorgen. Hij komt met 2 sexy danseressen de sfeer er inbrengen. Naast zijn grote hit “Ik ben Jack” en z’n carnavalsklapper “Derin Deruit” zingt Jack feestmedley’s in hoog tempo waarin de meest herkenbare hits voorbij komen zoals “En nou die handjes de lucht in”, “Maak me gek” en “Sex met die kale”. Tijdens dit interactieve optreden haalt Jack verschillende slachtoffers uit het publiek die hem mogen assisteren tijdens dit onvergetelijke optreden. Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen die hij gebruikt om met het publiek te interacteren.

Vuurwerk: Na het optreden van Vieze Jack vind er om 22 uur een spetterende vuurwerkshow plaatst. De show is geheel op maat gemaakt voor de Paaskermis. Dit spectaculaire hoogtepunt mag je niet missen!

Openingstijden:De kermis is iedere dag (behalve dinsdag) geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur.  Op 2e Paasdag is de kermis van 12.00 uur tot 23.00 uur geopend. Op vrijdag,  zaterdag en 1e Paasdag is de kermis van 14. 00 uur tot 24.00 uur geopend. Het Platvoet Evenemententerrein heeft een grote parkeerplaats voor auto’s. De kermis is met de fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar. TIP: Gebruik de kortingsbonnen voor extra voordeel bij de attracties! (*Op Eurodag zijn niet alle bonnen geldig).

Website: Tip: maak gebruik van de speciale kortingsbonnen voor extra voordelige aanbiedingen bij de attracties. Voor meer informatie kijk op www.paaskermisdeventer.nl De gemeente Deventer wenst iedereen een fantastische en gezellige Paaskermis toe!

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Salland Sport/interview: Freddy Wolterink zit op z’n plek bij HHZD en verlengd contract

Freddy Wolterink heeft zijn contract verlengd bij HHZD. Ook volgend seizoen traint ...