Paaseieren zoeken en braderie op de Paaskermis

Paaseieren zoeken en de grootste Braderie van Deventer tijdens Pasen op de Deventer Paaskermis

Tijdens de Paasdagen is de kermis extra feestelijk. Eerste Paasdag (zondag 27 maart) mogen alle kinderen vanaf 14.00 uur paaseieren zoeken op het kermisterrein. Bij 5 gevonden eieren mag er een cadeautje uitgezocht worden in de tent. Ook is er een meet&greet met twee vrolijke paashazen die ook nog eens wat lekkers uitdelen. Tweede Paasdag (maandag 28 maart) vindt achterop het kermisterrein een grote braderie plaats. Met ruim 50 kramen is dit de grootste braderie in Deventer! Voor iedereen wat wils, liefhebbers van sieraden, haarfrutsels, schoenen, kleding, lederwaren, interieuritems, gadgets, souvenirs en andere hebbedingetjes kunnen hier hun hart ophalen. Ook liefhebbers van 2e hands spullen kunnen naar hartenlust rond snuffelen. De Kermis en de braderie zijn vanaf 12.00 uur geopend.

Openingstijden
De kermis is iedere dag (behalve dinsdag) geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur. Op 2e Paasdag is de kermis van 12.00 uur tot 23.00 uur geopend. Op vrijdag, zaterdag en 1e Paasdag is de kermis van 14. 00 uur tot 24.00 uur geopend.

Het Platvoet Evenemententerrein heeft een grote parkeerplaats voor auto’s. De kermis is met de fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar.

TIP: Gebruik de kortingsbonnen voor extra voordeel bij de attracties! (*Op Eurodag zijn niet alle bonnen geldig).

Website
Tip: maak gebruik van de speciale kortingsbonnen voor extra voordelige aanbiedingen bij de attracties. Voor meer informatie kijk op www.paaskermisdeventer.nl De gemeente Deventer wenst iedereen een fantastische en gezellige Paaskermis toe!

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

100.000 mensen waarschuwden anderen via CoronaMelder

100.000 mensen waarschuwden anderen via CoronaMelder 100.000 mensen die positief zijn getest ...