9 jaar cel en tbs voor moord op kinderen in Apeldoorn

De 36-jarige moeder uit Apeldoorn die haar beide kinderen vermoordde, is donderdag veroordeeld tot 9 jaar cel en tbs met dwangverpleging. Op 2 oktober 2013 werden in hun woning aan de Van Roekelweg in Apeldoorn de lichamen van de twee overleden kinderen gevonden. De moeder was zwaargewond door een zelfmoordpoging.  Ze werd later aangehouden voor het doden van haar 6-jarige dochter en haar gehandicapte zoon van 8. Beiden hadden een doorgesneden keel en het meisje had ook een steekwond in haar borst en wondjes aan haar vingers. Mogelijk had ze zich afgeweerd.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...