Onthulling Wees Welkom borden invalswegen Wijhe

Op vrijdag 11 maart is het eerste ‘wees welkom’ bord onthuld door de voorzitters van Gastvrij Wijhe en sportvereniging Wijhe ’92, onder toeziend oog van wethouder Bosch. Deze borden nemen de oude gemeenteborden over die de laatste jaren op deze plek hebben gestaan. De komende weken worden ook de andere borden bij de invalswegen van Wijhe in de nieuwe stijl getogen. Vanaf heden is op de borden voor iedereen zichtbaar welke voet- en handbalwedstrijd het komend weekend worden gespeeld door de eerste teams van Wijhe ‘92. Op de borden worden eveneens alle speciale activiteiten in het winkelgebied Wijhe kenbaar gemaakt.

Commercieel Noaberschap
Gastvrij Wijhe en Wijhe ‘92 hebben reeds enkele maanden geleden reeds de handen ineen geslagen en nadrukkelijk gekozen voor een nauwere samenwerking.  Op uiteenlopende manieren gaan de twee partijen zich de komende 5 jaar inzetten om synergie te bereiken in het kader van ‘Commercieel Noaberschap’. De leefbaarheid en aantrekkelijkheid van het dorp worden onder andere bepaald door een goed georganiseerde en veelzijdige vereniging als Wijhe ‘92, maar ook een aantrekkelijk  winkelgebied met een kwalitatief en veelzijdig winkelaanbod, levendige horeca en aantrekkelijke evenementen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...