Deventer politie houdt een fietsendief aan

Afgelopen vrijdagmiddag 18 maart zag een burger iemand op zijn gestolen fiets voorbijkomen. Na een achtervolging werd de verdachte op aanwijzing van de eigenaar door de politie aangehouden. Rond 15.30 uur zag de eigenaar van de fiets zijn gestolen fiets met daarop een voor hem vreemde man. De eigenaar van de fiets had een maand eerder via internet aangifte van de diefstal gedaan. Hij sprak deze man aan en probeerde hem tot stoppen te manen. In plaats van te stoppen ging hij er als een haas vandoor richting de Singel. Gealarmeerde agenten hebben op aanwijzing op de Singel een 38-jarige man aan kunnen houden voor diefstal dan wel heling van de fiets. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...