BURGERNET

Remko Iedema 10.000ste lid Burgernet Deventer

Remko Iedema is het 10.000ste lid van Burgernet Deventer. Burgemeester Heidema zette hem in de bloemetjes. Remko is sinds kort het extra paar ogen van de politie Deventer bij het vinden van een vermist persoon of het opsporen van een verdachte. “Iemand die ik ken, was op een dag vermist. Paniek natuurlijk. Net voordat ik zelf in de auto wilde springen om te helpen zoeken, kreeg ik bericht dat ze terecht was. Gelukkig. Dat zette mij wel aan het denken. Ik was nog geen lid van Burgernet Deventer, maar heb me direct aangemeld”, vertelt Remko. “Ik gebruik daarnaast ook de app van Burgernet.nl. Die werkt met gps. Waar ik ook ben in Nederland, ik krijg een burgernetmelding specifiek voor die omgeving. Ook kan ik met de app Deventer Burgernetacties direct delen op Facebook en Twitter. Sinds ik lid ben, heb ik 3 berichtjes van Burgernet Deventer ontvangen.”

De Burgernetacties leveren regelmatig succes op. Onlangs is dankzij Burgernet een verdachte aangehouden voor een poging tot woninginbraak in Deventer.Aanmelden is binnen 1 minuut geregeld op burgernet.nl. U ontvangt een spraak- of sms-bericht met het verzoek in uw buurt uit te kijken naar een persoon of voertuig. Heeft u informatie, dan kunt u rechtstreeks de meldkamer bellen via het gratis Burgernetnummer 0800-0011. Burgernet komt in actie bij bijvoorbeeld vermiste personen, diefstal en inbraak, doorrijden na een aanrijding en beroving.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...