Pilot met e-bikes voor leerlingen Capellenborg in Wijhe

In verband met de vernieuwing van het openbaar vervoer vindt in 2016 een pilot plaats met e-bikes.  De Capellenborg in Wijhe gaat samen met de gemeente en de provincie een pilot draaien met vijf e-bikes. Doel is te onderzoeken of de elektrische fiets op een gezonde en duurzame wijze voor leerlingen bijdraagt aan de bereikbaarheid van school. Binnen een periode van drie maanden,  van april tot juli, kunnen leerlingen bij toerbeurt twee weken gebruik maken van deze fietsen.
Na afloop wordt de deelnemers via een enquête gevraagd hoe ze het vonden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...