Nieuwsprogramma door lokale Stedendriehoek omroepen

Vijf lokale omroepen in de regio Stedendriehoek zenden van maandag 21 tot en met vrijdag 25 maart een gezamenlijk nieuwsprogramma uit in de ochtend van 7 tot 9 uur. Het radioprogramma wordt gemaakt in de studio van RTV Apeldoorn en live uitgezonden vanaf deze locatie. De lokale omroepen Deventer radio en televisie, RTV Voorst, B-FM (regio Zutphen), RTV Veluwezoom (gemeente Brummen) nemen het signaal over en zenden het uit op de eigen frequenties. Het gezamenlijke nieuwsprogramma is een proef. De vijf lokale omroepen hebben de intentie uitgesproken meer samen te werken op het gebied van radio en televisie in de Stedendriehoek.

 

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Mbo-studenten vaccineren tegen corona in Zwolle

Werkervaring opdoen èn meehelpen mensen tegen corona te vaccineren. Dat gaan studenten ...