Nieuwe trainer Go Ahead Eagles begint vandaag

Hans de Koning volgt de ontslagen Dennis Demmers op als hoofdcoach bij GAE. GAE heeft een akkoord met de 55-jarige trainer tot het einde van het seizoen, dat meldt Voetbal International.  De Koning begint vandaag. De Koning was eerder keeperstrainer van AZ en FC Twente en hoofdtrainer van Fortuna Sittard, FC Dordrecht, AGOVV Apeldoorn, Helmond Sport, FC Oss en FC Volendam. Als speler stond hij in het doel van AZ’67 en FC Twente. Sinds deze zomer zat De Koning zonder club, nadat hij en FC Volendam besloten na drie jaar niet langer met elkaar door te gaan.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...