Zeer grote brand bij mengvoederbedrijf in Wilp

Afgelopen zondagavond 7 februari heeft er een grote brand gewoed bij de firma Bosgoed aan de Zwarte Kolkstraat in Wilp. De brandweer ging er met groot materiaal naartoe. De brand woedde in een hal van het mengvoederbedrijf waarin onder andere kunstmest was opgeslagen. De brandweer ging voor het behoud van enkele silo’s. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Uit voorzorg is wel de omgeving afgezet. De brandweer heeft verschillende metingen verricht rondom het bedrijf. Hieruit zijn vooralsnog geen gevaarlijke concentraties aangetroffen. Om kwart over twaalf gaf de brandweer aan dat de brand onder controle was.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...