Vijf gewonden bij frontale botsing in Wenum Wiessel

Bij een frontale botsing met drie auto’s zijn op de Zwolseweg in Wenum Wiesel zijn zaterdagavond vijf slachtoffers gevallen. Ze zijn overgebracht naar ziekenhuizen in Apeldoorn en Zwolle. Rond 17.15 uur schampte een 77-jarige automobilist uit Vaassen op een tegenligger nadat hij door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht kwam. Vervolgens kwam hij frontaal in botsing met een daarachter rijdende auto, bestuurd door een 50-jarige man uit Vaassen. Hij en zijn drie passagiers raakten gewond. De 77-jarige was ook gewond en zat bekneld. Hij moest door de hulpdiensten uit het wrak worden gehaald. Van de vijf slachtoffers is er een inmiddels na behandeling ontslagen, de overige slachtoffers liggen nog in het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Bij de afhandeling waren meerdere ambulances en een traumahelikopter ingezet.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...