Maximumsnelheid van 130 km per uur weer uitgebreid in regio van Deventer

Vanaf vrijdag 5 februari is het op grote stukken snelweg in onze regio toegestaan om 130 kilometer per uur te rijden. Het mag overigens alleen als de borden met de maximumsnelheden zijn geplaatst.  Het gaat daarbij om de A28 tussen Nijkerk en Zwolle, de A50 tussen Apeldoorn en Epe, en de A1 tussen Apeldoorn en Amersfoort. In totaal gaat het om 19 trajecten in Nederland waar nu 130 kilometer per uur mag worden gereden. Hierdoor kan vanaf nu op 61% van alle snelwegen in Nederland daadwerkelijk 130 kilometer per uur gereden worden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...