Factuur Garage Wolters levert geld op voor Gemeenschapshuis De Kuip

Door bezuinigingen bij de overheid en gemeentes lopen subsidies op buurthuizen en andere maatschappelijke doelen terug. Voor velen een reden om opzoek te gaan naar andere financiële bronnen . Sponsorbijdrages worden daarom steeds belangrijker. Gemeenschapshuis De Kuip is erin geslaagd een unieke sponsorovereenkomst aan te gaan met Garage Wolters in Deventer-Colmschate. Als lokale ondernemers droegen de heren Wolters altijd De Kuip al een warm hart toe, maar zochten zij nu een manier om hier nog meer vorm aan te geven. En dat is gelukt! Daarbij is de hulp van bezoekers van De Kuip van essentieel belang. Als zij hun auto voor onderhoud en reparatie bij Garage Wolters aanbieden, dan is hun factuur geld waard voor De Kuip.

Sinds kort hangt er namelijk een speciale sponsor-brievenbus nabij de bar van Gemeenschapshuis de Kuip. Hierin kan men persoonlijk een (kopie-) factuur van Garage Wolters achter laten. Twee keer per jaar wordt de brievenbus geleegd en worden de factuurbedragen exclusief BTW bij elkaar opgeteld. Van dit totaalbedrag wordt 4% als sponsorbijdrage door Garage Wolters aan de Kuip uitbetaald. Voertuig- en schadefacturen en facturen van vóór 01-01-2016 zijn echter uitgezonderd van deze actie.  Dus: Help Garage Wolters De Kuip te helpen!

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...