Start werkzaamheden Nijboersbrug Broekland

De gemeente Raalte start met de werkzaamheden bij de Nijboersbrug in Broekland. Vanaf 1 februari gaat aannemingsbedrijf Dubbink het werkterrein inrichten en starten met de sloop van de huidige brug. Na de sloop volgt de nieuwbouw van de brug en worden de werkzaamheden afgesloten met het aanbrengen van de verharding en bijkomende werkzaamheden. De verwachting is dat de werkzaamheden begin april zijn afgerond. Wethouder Wout Wagenmans geeft aan blij te zijn met het realiseren van de nieuwe brug; een belangrijke ontwikkeling voor het bedrijventerrein van Broekland. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is de Nijboersbrug afgesloten en is een omleidingsroute ingesteld.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...