20-jarige vrouw lastig gevallen in parkje op Zandweerd in Deventer

De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat zondagavond 17 januari tussen 18.45 uur en 19.00 uur plaatsvond in het parkje aan de Brederodelaan. Een 20-jarige vrouw is toen lastig gevallen door een (nog) onbekende man. De vrouw liep met haar hond, een pup van acht maanden oud, in het park. Een onbekende man fietste door het park en sprak de vrouw in het Nederlands aan. Daarna viel hij haar lastig en ging er vandoor. Rond dat tijdstip liepen nog twee mannen met hun hond in het park. Mogelijk hebben zij iets gezien. De politie wil graag met hen in contact komen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...