Zondag Pegida demonstratie in Apeldoorn

De demonstratie van Pegida van zondag 17 januari in Apeldoorn gaat door. De vergunning is afgegeven. Volgens Pegida begint en eindigt de demonstratie in het Beekpark. ‘Wij zijn meer dan tevreden met deze route, we gaan ook door het centrum van Apeldoorn lopen’, vertelde de organisator Edwin Utrecht. Eerder demonstreerde Pegida in Rotterdam en Utrecht, toen steeds met veel restricties. ‘Wij hebben toen laten zien dat we netjes demonstreren. Het is van ons ook van belang dat het zondag gewoon goed verloopt. Het meeste geweld bij de demonstraties kwam van de tegendemonstraties.’ De demonstratie begint om 13.00 uur en eindigt uiteindelijk om 16.00 uur.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Vanaf juni weer ruime programmering bij Zwembad Tijenraan

Vanaf dinsdag 2 juni start Zwembad Tijenraan weer een uitgebreide programmering op. ...