40.000e bezoeker in zwembad Carrousel Ommen

Zwembad Carrousel in Ommen ontving op woensdag 30 december 2015 de 40.000e bezoeker van het jaar. De heer Jansen uit Den Ham was deze 40.000e bezoeker en daarmee de winnaar van een half jaar gratis zwemmen. De prijs werd samen met een bos bloemen overhandigd door Gieda Schans van De Carrousel.

Voor het zwembad was 2015 een druk en actief jaar. De samenwerking met scholen en lokale verenigingen is versterkt en partnerschappen met de Oranjevereniging en de wandel4daagse zijn aangegaan. Sinds 2014 is het zwemabonnement ingevoerd waardoor mensen regelmatiger het zwembad bezoeken. De hele zomerperiode was het zwembad open voor recreatief zwemmen en ook is nieuw spelmateriaal aangeschaft dat afwisselend in het bad wordt gebruikt.

De afgelopen jaren schommelde het bezoekersaantal rond de 35.000. Toen in december bleek dat het aantal bezoekers richting de 40.000 ging, zijn extra acties ingezet om zoveel mogelijk bezoekers naar het zwembad te trekken. Daardoor was het in de kerstvakantie gezellig druk in het zwembad.
Samen met de actie ‘Fit in de winter’, die in het nieuwe jaar is gestart, verwacht zwembad Carrousel de stijgende lijn in de bezoekersaantallen ook in 2016 vast te houden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...