Schietincident aan de Danzigweg in Deventer

De politie heeft zaterdag 9 januari een man en een jongen aangehouden na een schietincident bij een bedrijf op de Danzigweg. Bij het schietincident raakte niemand gewond. Dit incident is vermoedelijk het gevolg van een langlopend conflict tussen de eigenaren van twee bedrijven aan de Danzigweg. Zaterdagmorgen werd er geschoten op het terrein. Een 52-jarige man uit Deventer heeft aangifte gedaan. Agenten hebben een 17-jarige jongen en een 44-jarige man uit Deventer aangehouden. De politie onderzoekt de zaak en kan op dit moment nog geen verdere mededelingen doen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...