Aanhoudingen na schietincident Colmschaterstraatweg Deventer

De politie heeft donderdagavond 31 december en vrijdagmiddag 1 januari vijf mannen aangehouden na een schietincident op de Colmschaterstraatweg. Daarbij raakte een 54-jarige man uit Deventer gewond. Agenten gingen donderdagavond 31 december ter plaatse na een melding over een schietincident op de Colmschaterstraatweg.

Een 54-jarige man uit Deventer raakte daarbij gewond aan zijn hoofd. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en kon vrijdag 1 januari het ziekenhuis verlaten. De politie is meteen een onderzoek gestart en dat leidde naar de vijf verdachten. Het gaat om vier mannen uit Deventer en een man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...