Den Haag : 5 juni 2009 Tweede Kamer, hoorzitting thuiszorgorganisatie Meavita. Loek Hermans. © foto Roel Rozenburg

Hermans toch geen burgemeester in Zutphen

Loek Hermans stelt zich, na een tweede gesprek met de fractievoorzitters uit de gemeenteraad in Zutphen op maandagmorgen, niet meer beschikbaar als kandidaat voor het waarnemend burgemeesterschap. Hermans heeft vastgesteld dat er onvoldoende draagvlak is voor een succesvol functioneren als burgemeester. De fractievoorzitters hebben uitgesproken dat zij niet twijfelen aan de bestuurlijke kwaliteiten en de integriteit van de heer Hermans. Na de eerdere unanieme steun zijn de fractievoorzitters nu tot het inzicht gekomen dat dit niet het goede moment is.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Speler GA Eagles jeugdteam getroffen door coronavirus

GAE is getroffen door een coronabesmetting. Het gaat om een speler van ...