Woning beklad op de Zandweerd in Deventer

Bij een woning aan de Cartesiusstraat op de Zandweerd in Deventer zijn in de nacht van dinsdag op woensdag muren, ramen en deuren beklad. Piemels, scheldwoorden en ‘vrorijk kersemus’ zijn met verf op en rond de woning gezet. Volgens buurtbewoners is het al de tweede keer dat de woning is beklad. De politie is inmiddels ter plaatse geweest. De verf is rond en op de woning aangebracht. Op de tuinmuur staan piemels afgebeeld met het woord ‘hoer’ en een aantal smileys. Op de deur van de garage staat ‘vrorijk kersemus’. De politie wil graag informatie via 0900-8844.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...