Ruimere openingstijden stadhuis Deventer

Vanaf 4 januari is het publieksplein in het stadhuis van Deventer op werkdagen open van 8 tot 18 uur. Op donderdag kunt u terecht tot 20 uur. Zo hebt u meer tijd om een paspoort, vergunning of financiële regelingen aan te vragen. Nu gelden voor de verschillende locaties van de gemeente nog verschillende openingstijden. De openingsdagen van Publiekszaken Bathmen veranderen per 4 januari in dinsdag, woensdag en donderdag van 14 tot 17 uur. Het totaal aantal openingsuren blijft gelijk. In Schalkhaar kunt u vanaf 4 januari terecht op maandag en donderdag van 14 tot 17 uur.  De woensdag vervalt. Uit tellingen van het huidige gebruik blijkt dat een openstelling van twee dagdelen voldoende is om iedereen van dienst te kunnen zijn.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...