2,5 ton vuurwerk in loods in Apeldoorn

Foto: archief SallandTV In een loods in Apeldoorn heeft de politie donderdag 2,5 ton illegaal vuurwerk aangetroffen. Er lag onder meer een grote hoeveelheid Cobra’s 6 opgeslagen in het gebouw, volgens de politie ‘een explosief met de verwoestende kracht van een handgranaat’. Er zijn Vier mannen aangehouden, deze kwamen uit Beekbergen, Apeldoorn en Beverwijk. Twee van hen zijn in verzekering gesteld voor nader onderzoek. De andere twee zijn na verhoor heengezonden, meldt de politie. In de loods lag ook professioneel vuurwerk opgeslagen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Levenskwaliteit diabetespatint verbetert dankzij continu meten glucose

Zwolle, 10 december 2019 Persbericht Levenskwaliteit diabetespatiënt verbetert dankzij continu meten glucose ...