Drie personen aangehouden in Raalte

Agenten hebben zondag 15 november op de Molenhof in Raalte twee 33-jarige mannen en een 35-jarige vrouw uit Raalte aan. Een van de mannen en de vrouw worden verdacht van belediging van de agenten. De andere man wordt verdacht van bedreiging. Omstreeks 2.00 uur hoorden agenten die voor het politiebureau stonden lawaai bij de supermarkt aan de Molenhof. Toen zij er naartoe reden kwamen ze de twee mannen tegen. Een van hen stak zonder reden zijn middelvingers op tegen de agenten.

De agenten spraken de man hierop aan, waarna hij begon te schelden. Toen agenten hem hiervoor wilden aanhouden, draaide man door en sloeg een van de agenten in het gezicht. De andere man vond het nodig om de agenten te bedreigen. Hij werd daarop ook aangehouden. De vrouw kwam tijdens de aanhoudingen aanlopen en begon zich ermee te bemoeien. Ook schold ze de agenten uit.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...