Vluchteling overleden in asielzoekersopvang Olst

Burgemeester Ton Strien geeft aan in een persbericht van de gemeente dat er maandagavond een groep van ruim 160 vluchtelingen aangekomen is bij de tijdelijke opvanglocatie sporthal De Hooiberg in Olst. Deze groep is daarvoor in Middelburg opgevangen. Woensdagmorgen heeft de burgemeester het bericht ontvangen, dat er een 65-jarige vluchteling is overleden.

De man kreeg in de loop van de nacht gezondheidsklachten. Direct is de dienstdoende huisarts naar de opvanglocatie gegaan. Hij heeft de man onderzocht en op basis van zijn bevindingen behandeld voor een luchtweginfectie. De man is vervolgens gaan slapen en vanmorgen helaas niet meer wakker geworden. De schouwarts heeft een natuurlijke dood geconstateerd.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...