Lions Club Raalte doneert 6400 euro aan goede doelen

De Badeendenrace van Lions Club Raalte op zaterdag 26 september heeft in totaal 6400 euro opgeleverd. De beide goede doelen van de race, Sallandse Vereniging voor Aangepast Sporten en Stichting Care4BrittleBones, kregen woensdagavond 28 oktober elk een cheque van 3200 euro overhandigd.

Presidente Elvira Rouwenhorst van Lions Club Raalte was trots op de hoge opbrengst van de race, die voor de derde keer op het Overijssels Kanaal plaatsvond. “Samen met Brandweer Raalte, Scouting Raalte en Onderwatersportvereniging Cerianthus hebben we gezorgd voor een mooi schouwspel, dat bovendien veel bekijks trok. Helemaal mooi is als je daar ook nog een mooi bedrag mee ophaalt.”
Aan de badeendenrace was een loterij verbonden, waarbij de nummers van de loten corresponderende met die van de badeendjes uit de race. De hoofdprijs, een mountainbike van 800 euro die beschikbaar was gesteld door Kokkie Bikes uit Lemelerveld, werd gewonnen door Anton Berends uit Heeten. De tweede prijs een led-tv van Holterman Expert, was voor de familie Schoorlemmer, eveneens uit Heeten. Mevrouw Van Gelder uit Wijhe, won de derde prijs, een zijden-bloemenabonnement van Bloemen Korbeld.

Foto 3 FB Badeendenrace 2e prijs _DSC8078
Foto 1 FB Badeendenrace goede doelen _DSC8085

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto 2 FB Badeendenrace 1e prijs _DSC8080

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...