Man in Deventer ziekenhuis aangehouden na steekincident

De politie heeft zaterdagochtend 24 oktober een 29-jarige man uit Apeldoorn aangehouden nadat een 24-jarige man uit Deventer op de Brink was neergestoken. Getuigen gaven aan dat er eerst een woordenwisseling tussen de twee mannen was. Die liep uit de hand en er werd een mes getrokken. De 24-jarige man werd in zijn zij gestoken. Na het steekincident zag het slachtoffer kans om de verdachte te slaan. De verdachte ging er vandoor en hield een taxi aan. Hij is naar het ziekenhuis gegaan omdat hij ook gewond is geraakt. In het ziekenhuis is de 29-jarige man aangehouden. Zowel de verdachte als het slachtoffer liggen in het ziekenhuis.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...