Heling gestolen scooteronderdelen

De politie heeft dinsdagavond 20 oktober een 36-jarige man uit Deventer aangehouden op verdenking van heling. Hij wilde onderdelen verkopen van een scooter die was gestolen. De eigenaar van de scooter belde de politie nadat hij via internet een advertentie had gezien met onderdelen van zijn scooter. Hij maakte een afspraak met de verdachte en herkende de onderdelen. Vervolgens belde hij de politie. In de schuur van de woning troffen agenten nog meer onderdelen aan die mogelijk van gestolen scooters zijn.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...