Sporthal Tijenraan beschikbaar voor asielzoekers

De gemeente Raalte houdt sporthal Tijenraan achter de hand voor de acute opvang van vluchtelingen. De sportverenigingen die gebruik maken van de sporthal zijn donderdag daarover geïnformeerd. Raalte schept daarmee duidelijkheid aan sportverenigingen die dagelijks gebruik maken van de sporthal voor trainingen en wedstrijden. De clubs moeten tijdelijk plaatsmaken op het moment dat vluchtelingen moeten worden opgevangen. De opvang is nooit langer dan enkele dagen.  De gemeente is ook nog in gesprek met het COA over een mogelijk AZC in Raalte.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...