Adelaarshorst officieel feestelijk geopend

Afgelopen vrijdagavond is de vernieuwde Adelaarshorst officieel geopend. Dat gebeurde voorafgaand aan het duel tegen Sparta met een vuurwerkshow en doedelzakken. De doedelzakken werden bespeeld als herinnering aan de eerste Europese wedstrijd tegen Celtic, vijftig jaar geleden. De Adelaarshorst stamt uit 1920 en is deze zomer grondig verbouwd.

Het stadion heeft plaats voor 10.000 personen en heeft ook twee nieuwe tribunes. GAE heeft  het Engelse karakter van het stadion weten te bewaren. Bij de opening is voormalig voorzitter Hans de Vroome ook geëerd. Hij behoedde de club in 2002 voor een dreigend faillissement en mocht de officiële openingshandeling vrijdagavond verrichten.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...