Jubileum-reünieconcert Olster Harmonie

Zaterdag 3 oktober organiseert Muziekvereniging De Olster Harmonie een jubileum-reünieconcert in Sporthal De Hooiberg in Olst vanwege het 90-jarig bestaan.
Het programma bestaat uit muziek uit de verschillende perioden. Zo zal muziek ten gehore worden gebracht uit het ‘rode ‘ begin: de Olster Harmonie is in 1925 tenslotte opgericht als een echte arbeidersmuziekvereniging. Om de verbinding met andere verenigingen te benadrukken spelen muzikanten van Excelsior/Opwaarts uit Groningen een aantal nummers en voeren de spelers van Toneelvereniging Herman Heijermans een paar leuke sketches op. Ook treedt de slagwerkgroep, die in maart 2016 60 jaar bestaat, op.

De dirigent van de Olster Harmonie, Arends Gerds, heeft voor dit jubileum twee speciale werken gecomponeerd die op 3 oktober voor het eerst worden uitgevoerd. Bekende nummers die worden gespeeld zijn onder andere een ‘Let me entertain you-medley’ van Robbie Williams en ‘Turn the Beat Around’ van Gloria Estefan. De muziekvereniging heeft haar oud-leden aangeschreven en uitgenodigd om aanwezig te zijn en een aantal nummers mee te spelen tijdens het jubileum-reünieconcert. Het A-orkest zal voor deze nummers met ruim 20 oud-leden, waarvan een aantal zeer getalenteerde, worden uitgebreid.  Na afloop van het jubileumconcert is er een gezellige bijpraat-afterparty in Sportcafé de Hooiberg.  Kaarten voor het concert zijn te koop aan de zaal voor €7,50, kinderen en donateurs € 4,00. Het concert begint om 20 uur. De zaal is open van 19.30 uur.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

BBB: Huidige politiek is verantwoordelijk voor ontboering van Nederland

Zestienduizend boerenbedrijven hebben geen opvolger. Deze cijfers die het CBS vandaag heeft ...