Olstenaar naar de gevangenis voor bedreiging

De rechter in Zwolle heeft een 30-jarige Olstenaar veroordeeld tot een gevangenisstraf van zestien maanden waarvan een half jaar voorwaardelijk. Hij kreeg deze straf omdat hij in mei dit jaar zijn schoonouders en de politie na een ruzie bedreigde met een luchtbuks. De man had ruzie met zijn vriendin en haar ouders. Die wilden dat hij zijn vogels zou verkopen. Met de opbrengst daarvan kon hij dan een deel van de schulden betalen die hij had na het oprollen van een hennepkwekerij. De man wilde zijn gekweekte vogels niet wegdoen. Bij de ruzie zwaaide de man met een buks en dreigde hij de woning in Olst op te blazen. De man is uiteindelijk door een arrestatieteam van de politie aangehouden. De 30-jarige is ook verantwoordelijk voor een serie inbraken en diefstallen in de omgeving van zijn woonplaats. (RTV Oost)

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...