Nieuwe huisartsenpraktijk in Diepenveen

Afgelopen vrijdag is met de aanwezigheid van veel belangstellenden de nieuwe Huisartsenpraktijk Diepenveen geopend door de burgemeester van Deventer. De huisartsenpraktijk Diepenveen is van de Dorpstraat naar de Burg. Doffegnieslaan verhuisd.  De praktijk aan de Dorpstraat is te klein geworden. Voorafgaand aan de opening was een terugblik over 90 jaar Dorpstraat Diepenveen. Burgemeester Andries Heidema sprak de aanwezigen toe en deed de officiële opening van de nieuwe praktijk in Diepenveen.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...