Gemeentelijke buurtschouw Eikelhof

Dinsdag 15 september a.s. vindt de buurtschouw op de Eikelhof plaats. Als u punten hebt voor de buurtschouw dan kunt u dat doorgeven aan het bestuur van Plaatselijk Belang Eikelhof of aan de gemeente t.a.v. Anita ten Broeke via a.tenbroeke@olst-wijhe.nl. We verzamelen om 15.30 uur op de parkeerplaats bij De Lepelaar. U bent van harte welkom.

Namens de gemeente zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra en Anita ten Broeke van Communicatie. De wijkagent is deze buurtschouw verhinderd; ingebracht punten voor de politie, worden door de gemeente aan de politie doorgegeven. Een delegatie van Plaatselijk Belang Eikelhof loopt mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten.

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...