Staat jouw fiets in de stalling in Raalte of Heino

Bij het station in Raalte en Heino, staan nog steeds veel fietsen niet in de stalling. Daarom gaat de gemeente Raalte in week 37 weer verkeerd geplaatste fietsen verwijderen. Dit gebeurt vanaf maandag 7 september tot en met vrijdag 11 september. Dus zet je fiets in de stalling! Op de fietsen die niet in de stalling staan wordt een sticker geplakt. Staan die fietsen na een paar dagen nog steeds niet juist geparkeerd, dan nemen de medewerkers van de gemeente deze fietsen
mee naar de gemeentewerf. De verkeerd geplaatste fietsen kunnen bij de gemeentewerf aan de Enkstraat opgehaald worden. Dat kan iedere woensdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Ook is het mogelijk om hiervoor een afspraak te maken via telefoon 0572 347 799. In week 44 wordt de actie herhaald.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...