Inloopspreekuur Gemeentebelang in Diepenveen

De vakantie zit erop! De politiek is ook in Deventer weer begonnen. Hoewel…..is er de afgelopen weken überhaupt sprake geweest van enige pauze? Wie de media gevolgd heeft, weet dat er heel veel in Deventer speelt. Gemeentebelang volgt alles natuurlijk op de voet. Wilt u uw kijk op actuele situaties en ontwikkeling met de partij delen of heeft u een heel ander onderwerp waarover u met Gemeentebelang wilt praten? Dat kan. Bezoek het inloopspreekuur op maandag 7 september in de Hof van Salland, Dorpsstraat 30 in Diepenveen, 19.30 uur tot 20.00 uur. Aanmelding voor de inloopavond via info@gemeentebelangdeventer.nl mag, maar is zeker niet verplicht.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Salland Sport/interview: John Beijen de nieuwe trainer van Wijhe’92 (17-01-21)

John Beijen is de nieuwe trainer van Wijhe’92 1. Vanaf komend seizoen ...