Presentatie plannen voor nieuw Speelgoedmuseum Deventer

De Deventer organisaties, Stichting Eigentijds Speelgoedmuseum En Meer (SESEM), NV Bergkwartier, Bax Projectontwikkeling en de Deventer Schouwburg hebben een plan ontwikkeld om een nieuw speelgoedmuseum te huisvesten in de Deventer binnenstad. De vier voorstellen voor een nieuw speelgoedmuseum worden woensdag 9 sept aan de raad gepresenteerd. SESEM wil de huidige bibliotheek als locatie, de NV Bergkwartier wil de Mariakerk, Bax wil de voormalige school van het Alexander Hegius ombouwen tot een museum. Ook de huidige plek van het Filmhuis is een optie voor het nieuwe speelgoedmuseum.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Vanaf juni weer ruime programmering bij Zwembad Tijenraan

Vanaf dinsdag 2 juni start Zwembad Tijenraan weer een uitgebreide programmering op. ...