Combitunnel bij Nijverdal is zaterdagmiddag officieel geopend

Zaterdag 29 augustus ging voor het eerst verkeer door de veel besproken tunnel. Met de opening komt dus sinds vandaag eindelijk een einde aan vele jaren van politiek-, juridisch- en technisch gedoe. De aanleg van de tunnel kostte grofweg 200 miljoen euro. De planvorming rondom en de realisatie van de tunnel hadden de wind zeker niet in de rug. Maar zaterdag konden nadat er linten werden doorgeknipt, om twee uur de eerste auto’s door de tunnel. Er was veel publiek bij de ingebruikname van het project. Waar verkeer eerder deze week nog door het centrum van Nijverdal moest, is deze barrière nu in een aantal minuten gepasseerd.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...