Tomatos en Buro Bolder: een fonkelende samenwerking

Twee bekende Deventer reclamebureaus, elk met hun eigen specialisaties en expertise, bundelen hun krachten om nieuwe klanten samen nog beter van dienst te kunnen zijn op reclame- en marketinggebied. Om de kick-off te vieren en hun fonkelende samenwerking symbolisch kracht bij te zetten organiseren designbureau Tomatos en Buro Bolder op donderdag 3 september in het voormalige Geertruidenziekenhuis een kennismakingsbarbecue voor bestaande en nieuwe klanten en relaties.

Het doel: uiteraard een voorstelrondje, maar ook in een informele sfeer samen bijpraten over de ontwikkelingen in het vak en hoe Tomatos en Buro Bolder daarmee samen hun klanten nog meer kunnen inspireren.

Lead designer Patrick Nijhuis, directeur van Tomatos, heeft een duidelijke visie op de toekomstige samenwerking: “Op de expertise en het veelzijdige team van Buro Bolder kan ik blindelings vertrouwen als het gaat om belangrijke diensten die ik zelf niet meer in mijn bedrijf heb, zoals accountbegeleiding en traffic. Met die zekerheid kan ik me concentreren op mijn corebusiness: design, copy en concepting. Samen kunnen we klanten een nóg breder pakket aan services aanbieden op het gebied van design, reclamecampagnes, traditionele en online communicatiemiddelen, websites en social media. Klanten kunnen daar alleen maar béter van worden, dus dit is een logische en goede stap in mijn ambities en ontwikkeling.”

Buro Bolder manager Arnout van der Leij ziet veel uitdagingen en mogelijkheden in de nieuwe samenwerking: “In dit vak moet je altijd naar de toekomst blijven kijken. We vernieuwen continu en ontwikkelen op het hele vakgebied onze kennis en onze mogelijkheden. De samenwerking met Patrick biedt ons extra slagkracht in creativiteit, onlinemarketing en design. Daar profiteren onze klanten dan weer van. Klanten in de toekomst optimaal inspireren en ondersteunen met extra vlammend werk, dáár draait het uiteindelijk om.”

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Iesselzotten en Salland1 komen met TOP 11 x 11 Carnavalskrakers

Corona of geen corona, het carnaval gaat gewoon door. Zoals ieder jaar ...