Raalte krijgt 1,1 miljoen minder van Den Haag

De gemeente Raalte krijgt dit jaar bijna 1,1 miljoen euro minder van het Rijk dan verwacht.
De zomernota laat een nadelig saldo zien van afgerond 670.000 euro. Daarnaast blijkt ook dat de gemeente voor de nieuwe taken binnen het sociaal domein structureel aanzienlijk minder geld van het Rijk ontvangt dan was verwacht. Het bestuur van de gemeente Raalte heeft de zomernota 2015 klaar om aan te bieden aan de raad. In de zomernota maakt het college de tussentijdse balans op over het eerste halfjaar 2015. Naast financiële verantwoording over het lopende jaar wordt ook het financieel kader geschetst voor 2016 en de raming 2017-2019.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...