Mogelijk schietincident Staalweg Apeldoorn

De politie heeft vrijdagavond 14 augustus een onderzoek ingesteld aan de Staalweg in Apeldoorn naar aanleiding van meldingen over een schietincident dat plaatsgevonden zou hebben op deze locatie. Vrijdagavond werd een 22-jarige Apeldoorner aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Zaterdagmiddag zijn nog twee mannen aangehouden. Het zijn een 22-jarige Apeldoorner en een 23-jarige man uit Vaassen.

Vrijdagavond is een ‘plaats delict’ ingericht aan de Staalweg en is uitgebreid onderzoek gedaan, onder meer met een speurhond. Ook is onderzoek gedaan in de omgeving van de Van Hallstraat, waar de auto werd achtergelaten die door de verdachten zou zijn gebruikt.  Nog steeds zijn er veel vragen en daarom is het rechercheonderzoek naar de aanleiding en toedracht van, en de rol van elke verdachte bij het incident nog in volle gang. In deze fase is ook nog altijd niet met zekerheid te zeggen of er daadwerkelijk geschoten is.

Wel lijkt het er sterk op dat er inderdaad niemand gewond geraakt is. De 23-jarige man uit Vaassen die zaterdagmiddag is aangehouden meldde zichzelf op het politiebureau.  De 22-jarige Apeldoorner die vanmiddag werd aangehouden, werd elders in Apeldoorn aangetroffen en aangehouden. Alle verdachten zitten vast voor nader verhoor en onderzoek.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Ongewenst bezoek : Oplichters actief in Raalte

Bij Carinova zijn recent meldingen binnengekomen dat enkele inwoners van Raalte bezoek ...