Jubileumseizoen Olster Harmonie

Op 23 augustus 2015 is het 90 jaar geleden dat muziekvereniging De Olster Harmonie werd opgericht en in maart 2016 bestaat de slagwerkgroep (drumband) 60 jaar. Dat gaat de vereniging vieren met diverse leuke activiteiten en concerten in het muzikale seizoen 2015-2016. Noteer de datums vast in de agenda en hou het komende seizoen de kranten in de gaten voor de definitieve programma’s.

Reünieconcert op 3 oktober 2015
Op zaterdag 3 oktober organiseert de Olster Harmonie een groots reünie-concert in sporthal De Hooiberg. Alle oud-leden worden uitgenodigd om mee te spelen in een groot reünie-orkest. Oud-leden waarvan de adressen bij de vereniging bekend zijn, hebben al een uitnodiging ontvangen en de eerste tientallen aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Oud-leden die geen aanmelding hebben gehad en toch mee willen spelen kunnen zich aanmelden via www.deolsterharmonie.nl/reünie. Tijdens het reünie-concert komen ook bevriende muziekverenigingen uit Borghorst (D), Baflo en Uithuizen. Wilt u het concert bezoeken, houd dan de kaartverkoop in de gaten die in september zal starten.
Start expositie, jubileummagazine en jubileumfilm op 4 oktober 2015

Zondag 4 oktober vindt in het Infocentrum op Den Nul tussen een aantal optredens door, de presentatie plaats van het jubileum-magazine en de jubileumfilm. Het magazine en de film geven een goede weergave van de geschiedenis van de vereniging door de jaren heen en zijn na 4 oktober te koop. Ook wordt op 4 oktober een een expositie over de Harmonie geopend in samenwerking met de historische vereniging ‘t Olster Erfgoed.

Over-the-top-Kerstconcert op 12 december 2015
Zaterdag 12 december is de jaarlijkse Kerstmarkt in het centrum van Olst. De Olster Harmonie sluit de markt af met een Over-the-top-Kerstconcert in de Dorpskerk. Ingrediënten zijn gezellige kerstmuziek, een swingend gospelkoor en veel glitter en glamour.

Slagwerkconcert met speciale acts op 19 maart 2016
Zaterdag 19 maart 2016 viert de Harmonie, dat 60 jaar geleden de drumband werd opgericht. Slagwerk speelt daarom de hoofdrol tijdens een slagwerkconcert met speciale acts.

Harmoniedag-XL op 2 juli 2016
Zaterdag 2 juli 2016 sluit de Olster Harmonie het jubileum-seizoen af met een Harmoniedag-XL. Denk daarbij aan een muzikale stertocht door het dorp, Tiroler muziek, blaaskapellen en een knallende afsluiting door een goede band.

De Olster Harmonie is op 23 augustus 90 jaar oud, maar nog steeds een dynamische vereniging met passie, lef en creativiteit. Jeugd, samen muziek maken en gezelligheid staan hoog in het vaandel evenals een goed contact en een goede samenwerking met andere verenigingen binnen of buiten de gemeente Olst-Wijhe.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...