Verwarde vrouw klimt in elektriciteitsmast bij Beekbergen

Een verwarde vrouw heeft woensdag uren in een hoogspanningsmast in Beekbergen bij Apeldoorn gezeten. Ze klom daar rond 21.00 uur in. Even na 01.00 uur wisten de hulpdiensten haar naar beneden te krijgen. De vrouw zat bij de stroomkabels. Daarom werd de elektriciteit van de kabels gehaald. Het is niet bekend of dat gevolgen had voor huizen en bedrijven in de omgeving. De mast staat op het terrein van een instelling die licht verstandelijk gehandicapte jongeren met psychiatrische problemen helpt. Het is echter niet duidelijk of de vrouw een cliënt is.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Gemeenteraad Apeldoorn wil eerste vuurwerkvrije gemeente worden

De gemeenteraad van Apeldoorn wil een algeheel verbod op het afsteken van ...