Historische Wandelingen in en rondom Wijhe

De Historische Vereniging Wijhe organiseert dit jaar voor het laatst in augustus Historische Wandelingen door of rondom Wijhe. Het zal verrassend zijn hoeveel de gidsen u kunnen vertellen tijdens de wandeling.
De kosten zijn € 2,– per persoon, kinderen tot 14 jaar € 1,- en voor leden van de Historische Vereniging Wijhe is deelname aan de wandeling gratis. Aanmelden ten minste een dag van te voren is noodzakelijk bij:
Wim Oosterink wim.oosterink@planet.nl tel. 0570-522527 of Riki Klein Woolthuis rikikleinwoolthuis@kpnmail.nl tel. 0570-522492.

De wandelingen vinden plaats op woensdag 12 augustus over het landgoed De Gelder ( duur ca. 2,5 uur), zaterdag 22 augustus door het centrum van Wijhe (duur ca. 1,5 uur) en woensdag 26 augustus langs de IJssel (duur ca. 2 uur) en starten bij de Oudheidkamer, Kerkstraat 34 in Wijhe om half 2.

Kunt u niet? Niet getreurd, want de Historische Vereniging Wijhe kan een wandeling speciaal voor een groep organiseren. Leuk voor verjaardagen, vriendengroepen, clubavonden, etc. De gidsen gaan graag met u op pad op een door u uitgekozen tijdstip en met een door u samengestelde groep (minimaal 4 personen). Voor meer informatie, neem contact op met
Wim Oosterink of Riki Klein Woolthuis.

Extra opening Oudheidkamer Historische Vereniging Wijhe
Zaterdag 8 augustus is de Oudheidkamer van de Historische Vereniging Wijhe open van 14.00 uur tot 16.00.
Dit is een extra opening los van de reguliere openingstijden.
Zie hiervoor ook onze website www.historischeverenigingwijhe.nl

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

BBB: Huidige politiek is verantwoordelijk voor ontboering van Nederland

Zestienduizend boerenbedrijven hebben geen opvolger. Deze cijfers die het CBS vandaag heeft ...