Man rijdt in auto met kinderen de dijk af bij Terwolde

De politie heeft op woensdagmiddag 29 juli een man aangehouden die kort daarvoor betrokken was bij een ongeluk. De auto van de man lag onder aan de dijk aan de Meermuidenseweg in Twello. Agenten kregen een melding van het ongeval en gingen op onderzoek uit. De bestuurder zat niet meer in de auto, maar hij kon wel achterhaald worden.

De man bleek naar huis te zijn gelopen met zijn kinderen. Familieleden hebben zich over de kinderen ontfermd, ze raakten niet gewond. Getuigen konden bevestigen dat de man in de auto zat op het moment van het ongeluk, daarom is de 40-jarige man uit Deventer aangehouden. Op het bureau in Twello blies de hij meer dan vier keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol. Hij moest daarom zijn rijbewijs inleveren.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...