Politie vindt partij mogelijk gestolen voorwerpen

De politie van Deventer zoekt de eigenaar (of eigenaren) van een hele serie voorwerpen, die mogelijk weg zijn genomen bij een woninginbraak of diefstal. De spullen werden gevonden in een afvalcontainer aan de autosnelweg A1 bij Holten (parkeerplaats Boermark).  Een vrachtwagenchauffeur zag dat een man allerlei bijzondere spullen gooide in een ondergrondse afvalcontainer. Later nam de chauffeur poolshoogte en zag hij de spullen liggen. Hij waarschuwde eerst Rijkswaterstaat en later kwam de politie erbij. De container werd uit de grond getakeld en de spullen werden er uit gehaald.

De goederen bestaan voor het grootste deel uit tinnen kannen, vaasjes, bakjes, koperen en zilveren beeldjes, een antieke weegschaal en andere curiosa en antiek. In de tinnen vazen en kannen stond aan de onderzijde een sticker met: “Tollenaar A’dam, Loch”, een logo met een engel die op een hoorn blaast. In een klein doosje stond een persoonlijke inscriptie met onder meer de datum van ‘21-07-1963’.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...